Resultaten voor docs

 
docs
@PPCAFE: Aan de slag met Google Drive en Docs Volzet Bree UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop Computer en techniek. Iedereen kent Google als de zoekmachine waarmee je begrippen, afbeeldingen en locaties kunt vinden op het internet. Maar Google biedt nog heel wat extra functies. We gaan aan de slag met Google Drive en Google Docs en ontdekken de mogelijkheden.
Tien handige Google Docs functies die je nog niet kent.
Deze tien functies ken je waarschijnlijk nog niet, maar kun je zeker goed gebruiken. Meteen een nieuw Google Docs document. Om Google Docs te gebruiken moet je er natuurlijk wel eerst naartoe gaan in de browser of door de te app openen.
Tips voor Documenten G Suite Informatiecentrum.
Bibliotheek met tips. Gebruiken op het werk. Voor G Suite-beheerders. Configuratie voor beheerders. Helpcentrum voor beheerders. Nieuwe functies in G Suite. Certificering voor beheerders. G Suite Connect-community. Installatiehandleiding voor mobiel. Leren per branche. Media en entertainment. Leren per te vervullen rol.
Google Docs Wikipedia.
Arts Culture Project Blogger FeedBurner Gmail Google Checkout Agenda Analytics Base Docs Documenten Drive Finance Google Maan Maps Google Mars Reader Sites Street View Translate Vertalen Trends iGoogle OpenSocial Orkut Panoramio Picasa Web Albums YouTube Buzz Google Google Person Finder Google Keep.
bol.com Ontdek Google Docs en Drive 9789463560078 Dirkjan van Ittersum Boeken.
Behalve tekstverwerken, kun je ook presentaties, formulieren, spreadsheets en tekeningen maken. Of wat te denken van het versturen van enquêtes? Google Docs is een prima alternatief voor Microsoft Office. Met speciale apps kun je foto's' bewerken en video's' monteren. Het boek Ontdek Google Docs Drive toont in vogelvlucht de mogelijkheden.
Elektronische handtekeningen voor Google Docs Signaturit.
Om een document te versturen dat je online wil laten ondertekenen met Google Docs add-on van Signaturit hoef je alleen de naam en het e-mailadres toe te voegen van de personen die het document moeten ondertekenen. Installeer de add-on van Signaturit.
Docs.com Wikipedia.
Samenwerking met Facebook bewerken brontekst bewerken. Voor het herontwerp van Docs.com was er een samenwerking tussen Microsoft FUSE Labs en Facebook om een simpel onlinedocumentbewerkingsprogramma aan te bieden, gelijkend op Google Docs. Het is ontworpen om het gemakkelijker te maken om te ontdekken, creëren en delen van Office-document met uw Facebook-vrienden.
20 20 20 Handige Handige Handige tips tips tips voor voor voor Google Google Google Docs Docs Docs Computerworld. Computerworld. Computerworld.
Een goede manier om van nieuwe mogelijkheden op de hoogte te blijven is het Google Docs Blog bij te houden, geschreven door het team achter Docs. Neus daarnaast vooral ook wat rond in Google Docs om te zien hoe verschillende functies werken; en overweeg eens een bezoekje aan het Google Docs forum waar gebruikers verslag doen van interessante dingen die ze hebben ontdekt.

Contacteer ons